Bel ons! 06 37 19 86 45

RI&E NODIG?

Vind in 10 minuten gratis de drie best passende RIE-aanbieders

Alle aanbieders RI&E

Op zoek naar een geschikte aanbieder voor het uitvoeren van uw RIE? Hieronder staat een handig overzicht met alle RIE aanbieders (ook wel Risico Inventarisatie en Evaluatie). Een mooi vertrekpunt als u zelf een aanbieder wilt selecteren.

Wilt u weten welke RIE leverancier het meest geschikt is voor uw organisatie? Maak dan gebruik van onze gratis RI&E selectiedienst en vind snel en gemakkelijk de RIE aanbieder die bij u past. U krijgt persoonlijk advies en ontvangt drie maatwerkoffertes die zijn afgestemd op uw situatie.

Overzicht alle RI&E aanbieders

arbode logo

Arbode

Arbode Consultancy b.v. is een onafhankelijke en landelijk werkende adviesorganisatie en opleider op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu.

Lees verder
bedrijfsartsengroep

Bedrijfsartsengroep

Bedrijfsartsengroep is een netwerkorganisatie van en voor zelfstandige bedrijfsartsen. Met ons netwerk bieden wij een landelijke dekking. De (geregistreerde) bedrijfsartsen voeren bij voorkeur op de bedrijfslocatie diensten uit op het gebied van verzuimmanagement en arbeidsomstandigheden en adviseren over inzetbaarheid, belasting en belastbaarheid in het werk. Als consulten op de bedrijfslocatie, bijvoorbeeld qua volume niet haalbaar…

Lees verder
onderzoeksbureau johan huizing

Onderzoeksbureau Johan Huizing

We bieden u naast een complete RI&E en PSA onderzoek de mogelijkheid om ons nieuwe voorspellingsmodel Uitval door PsychoSociale Klachten te gebruiken.

Lees verder
enrgy logo

ENRGY

Enrgy adviseert bedrijven over het optimaliseren van het Werkvermogen en het stimuleren van Duurzame Inzetbaarheid van de werknemers.

Lees verder
soliede

Soliede BV

Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen.

Lees verder

Brenda van Nieuwkerk

Ik ben herstelcoach en coach de werkende die te veel wil,plant, moet en daardoor gestrest is.
Door mijn coaching herstel je de balans doordat je anders omgaat met de ballen die je hoog wilt houden en de ballen die je hoog kunt houden. Hierdoor voorkom je dat je ziek of zieker wordt en krijg je een beter ritme.

Lees verder

Over Preventiekiezer

Snelle hulp, persoonlijk advies

Of u nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere dienst of product. Preventiekiezer helpt u bij het scherp krijgen van uw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor u gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.

Adviesrapport en 3 maatwerkoffertes

U krijgt uw toekomstige dienstverlener nu op een presenteerblaadje aangereikt. U ontvangt binnen 5 werkdagen ons gratis adviesrapport inclusief maatwerkoffertes van de meest geschikte aanbieders, inclusief een uitgebreide vergelijking op basis van de belangrijkste keuzecriteria en tips en trucs om de keuze voor uw toekomstige dienstverlener onderbouwd te kunnen maken.

Bewezen succesvol

Preventiekiezer is onderdeel van HR Navigator. Met websites als Arbokiezer, HRM softwarekiezer en VerzuimSystemen adviseerden we vanaf 2009 al ruim 4.000 klanten. Samen vertegenwoordigen deze organisaties ruim 1.000.000 medewerkers. Hiermee zijn we veruit de grootste vergelijkingssite binnen het HR-Domein.

Voordelen Preventiekiezer

  • Selecteert 3 best passende aanbieders
  • Vergelijk op basis van meest relevante criteria
  • Binnen 24 uur persoonlijk advies
  • Ontvang 3 maatwerkoffertes en uitgebreide rapportage
  • Ruim 4.000 organisaties gingen u voor
  • Keuze uit meer 50 aanbieders
  • Gratis en onafhankelijk

Vragen over Preventiekiezer? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Onze kracht zit in onze persoonlijke begeleiding, van elke klant van klein tot groot. Laat ons weten wat je bezig houdt.