RI&E NODIG?

Vind in 10 minuten gratis de drie best passende RIE-aanbieders

Alle aanbieders RI&E

Op zoek naar een geschikte aanbieder voor het uitvoeren van jouw RIE? Hieronder staat een handig overzicht met alle RIE aanbieders (ook wel Risico Inventarisatie en Evaluatie). Een mooi vertrekpunt als je zelf een aanbieder wilt selecteren.

Wil je weten welke RIE leverancier het meest geschikt is voor jouw organisatie? Maak dan gebruik van onze gratis RI&E selectiedienst en vind snel en gemakkelijk de RIE aanbieder die bij je past. Jij krijgt persoonlijk advies en ontvangt drie maatwerkoffertes die zijn afgestemd op jouw situatie.

Overzicht alle RI&E aanbieders

riepair

Riepair BV

Riegitaal, dé applicatie voor het uitvoeren van een RIE.

Lees verder
Occure logo

Occure

OCCURE staat voor een optimale productiviteit van werknemers. Wij zijn er van overtuigd dat door een gezond management het beste uit mensen kan worden gehaald.

Lees verder
salutis logo

Salutis

Wij meten, verbeteren en bewaken de inzetbaarheid, fysieke en psychische gezondheid en fitheid van jouw personeel.

Lees verder
onderzoeksbureau johan huizing

Onderzoeksbureau Johan Huizing

We bieden u naast een complete RI&E en PSA onderzoek de mogelijkheid om ons nieuwe voorspellingsmodel Uitval door PsychoSociale Klachten te gebruiken.

Lees verder
rowiq advies

Rowiq Advies

Kwaliteitsmanagement en kwaliteitszorg, voor u geen kernactiviteit, voor Rowiq een passie!

Lees verder
Mkbasics logo

Mkbasics

Wij helpen medewerkers vitaal te blijven en begeleiden medewerkers van ziekmelding tot re-integratie in eigen werk of extern tegen de laagst mogelijke kosten.

Lees verder

Over Preventiekiezer

Snelle hulp, persoonlijk advies

Of je nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere dienst of product. Preventiekiezer helpt je bij het scherp krijgen van jouw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor je gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.

Adviesrapport en 3 maatwerkoffertes

Je krijgt jouw toekomstige dienstverlener nu op een presenteerblaadje aangereikt. Je ontvangt binnen 5 werkdagen ons gratis adviesrapport inclusief maatwerkoffertes van de meest geschikte aanbieders, inclusief een uitgebreide vergelijking op basis van de belangrijkste keuzecriteria en tips en trucs om de keuze voor jouw toekomstige dienstverlener onderbouwd te kunnen maken.

Bewezen succesvol

Preventiekiezer is onderdeel van HR Navigator. Met websites als Arbokiezer, HRM softwarekiezer en VerzuimSystemen adviseerden we vanaf 2009 al ruim 4.000 klanten. Samen vertegenwoordigen deze organisaties ruim 1.000.000 medewerkers. Hiermee zijn we veruit de grootste vergelijkingssite binnen het HR-Domein.

Voordelen Preventiekiezer

  • Selecteert 3 best passende aanbieders
  • Vergelijk op basis van meest relevante criteria
  • Binnen 24 uur persoonlijk advies
  • Ontvang 3 maatwerkoffertes en uitgebreide rapportage
  • Ruim 4.000 organisaties gingen je voor
  • Keuze uit meer dan 50 aanbieders
  • Gratis en onafhankelijk

Vragen over Preventiekiezer? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Onze kracht zit in onze persoonlijke begeleiding, van elke klant van klein tot groot. Laat ons weten wat je bezig houdt.