Bel ons! 06 37 19 86 45

PMO OF PAGO UITVOEREN?

Vind in 10 minuten gratis de drie best passende PMO-aanbieders

Alle aanbieders PMO

Op zoek naar een geschikte aanbieder voor het uitvoeren van uw PMO? Hieronder staat een handig overzicht met alle PMO aanbieders (ook wel Periodiek of Preventief Medisch onderzoek) en PAGO's. Een mooi vertrekpunt als u zelf een aanbieder wilt selecteren.

Wilt u weten welke PMO aanbieder het meest geschikt is voor uw organisatie? Maak dan gebruik van onze gratis pmo selectiedienst en vind snel en gemakkelijk de PMO aanbieder die bij u past. U krijgt persoonlijk advies en ontvangt drie maatwerkoffertes die zijn afgestemd op uw situatie.

Overzicht alle PMO en PAGO leveranciers

meditel

Meditel

Meditel is specialist op het gebied van preventief medische onderzoeken (PMO’s), health check’s, wettelijke (beroeps) keuringen en (beroeps) vaccinaties.

Lees verder
encare logo

Encare Arbozorg

De kernwaarden van Encare zijn: Dichtbij, Samen en Meer dan Verzuim.
Geworteld in de regio Limburg, werkt Encare in partnerschap met haar klanten aan continuïteit van hun bedrijfsvoering en dat vraagt meer dan verzuimbegeleiding alleen.

Lees verder
Argo Advies verzuimbegeleiding

Argo Advies

Verzuim is een uitvloeisel van je bedrijfscultuur. Argo Advies pakt dit samen met haar klanten aan op weg naar duurzame productiviteit en een verhoogd rendement.

Lees verder
heleen de vries lentsch advies en opleiding

Heleen de Vries Lentsch Advies en Opleiding

Heleen de Vries-Lentsch helpt de kleine ondernemer op het gebied van bedrijfscertificatie voor VCA/VCU en ISO en alle aanverwante werkzaamheden.

Lees verder

Brenda van Nieuwkerk

Ik ben herstelcoach en coach de werkende die te veel wil,plant, moet en daardoor gestrest is.
Door mijn coaching herstel je de balans doordat je anders omgaat met de ballen die je hoog wilt houden en de ballen die je hoog kunt houden. Hierdoor voorkom je dat je ziek of zieker wordt en krijg je een beter ritme.

Lees verder
KWA logo

KWA

KWA is een adviesbureau op het gebied van kwaliteit-, Arbo-, Milieu- en projectmanagement en de onderliggende advisering.

Lees verder

Over Preventiekiezer

Snelle hulp, persoonlijk advies

Of u nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere dienst of product. Preventiekiezer helpt u bij het scherp krijgen van uw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor u gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.

Adviesrapport en 3 maatwerkoffertes

U krijgt uw toekomstige dienstverlener nu op een presenteerblaadje aangereikt. U ontvangt binnen 5 werkdagen ons gratis adviesrapport inclusief maatwerkoffertes van de meest geschikte aanbieders, inclusief een uitgebreide vergelijking op basis van de belangrijkste keuzecriteria en tips en trucs om de keuze voor uw toekomstige dienstverlener onderbouwd te kunnen maken.

Bewezen succesvol

Preventiekiezer is onderdeel van HR Navigator. Met websites als Arbokiezer, HRM softwarekiezer en VerzuimSystemen adviseerden we vanaf 2009 al ruim 4.000 klanten. Samen vertegenwoordigen deze organisaties ruim 1.000.000 medewerkers. Hiermee zijn we veruit de grootste vergelijkingssite binnen het HR-Domein.

Voordelen Preventiekiezer

  • Selecteert 3 best passende aanbieders
  • Vergelijk op basis van meest relevante criteria
  • Binnen 24 uur persoonlijk advies
  • Ontvang 3 maatwerkoffertes en uitgebreide rapportage
  • Ruim 4.000 organisaties gingen u voor
  • Keuze uit meer 50 aanbieders
  • Gratis en onafhankelijk

Vragen over Preventiekiezer? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Onze kracht zit in onze persoonlijke begeleiding, van elke klant van klein tot groot. Laat ons weten wat je bezig houdt.