PMO OF PAGO UITVOEREN?

Vind in 10 minuten gratis de drie best passende PMO-aanbieders

Alle aanbieders PMO

Op zoek naar een geschikte aanbieder voor het uitvoeren van jouw PMO? Hieronder staat een handig overzicht met alle PMO aanbieders (ook wel Periodiek of Preventief Medisch onderzoek) en PAGO's. Een mooi vertrekpunt als je zelf een aanbieder wilt selecteren.

Wil jij weten welke PMO aanbieder het meest geschikt is voor jouw organisatie? Maak dan gebruik van onze gratis pmo selectiedienst en vind snel en gemakkelijk de PMO aanbieder die bij je past. Je krijgt persoonlijk advies en ontvangt drie maatwerkoffertes die zijn afgestemd op jouw situatie.

Overzicht alle PMO en PAGO leveranciers

Occure logo

Occure

OCCURE staat voor een optimale productiviteit van werknemers. Wij zijn er van overtuigd dat door een gezond management het beste uit mensen kan worden gehaald.

Lees verder
Immediator logo

Immediator bedrijfsartsen

Immediator is een organisatie die zelfstandig gevestigde, gecertificeerde bedrijfsartsen plaatst in dié organisaties, die graag zelf regie nemen.

Lees verder
fysergo

Fysergo

Fysergo werkt vanuit een professionele en gebalanceerde visie op menselijke waarden en ondernemingsbelangen. Onze missie is om duurzaam bij te dragen aan de gezondheid, inzetbaarheid en arbeidsproductiviteit van mensen door het ontwikkelen van kosteneffectieve programma’s en het inzetten van toegewijde professionals. Op deze manier willen wij bijdragen aan vitale en duurzame organisaties.

Lees verder
enrgy logo

ENRGY

Enrgy adviseert bedrijven over het optimaliseren van het Werkvermogen en het stimuleren van Duurzame Inzetbaarheid van de werknemers.

Lees verder
blijwerkt

Blijwerkt (voorheen Verzuimvitaal)

Wij zijn een volledig gecertificeerde arbodienst met bewezen resultaat. We zijn groot genoeg voor landelijke dekking en klein genoeg voor een persoonlijke aanpak.

Lees verder
Mkbasics logo

Mkbasics

Wij helpen medewerkers vitaal te blijven en begeleiden medewerkers van ziekmelding tot re-integratie in eigen werk of extern tegen de laagst mogelijke kosten.

Lees verder

Over Preventiekiezer

Snelle hulp, persoonlijk advies

Of je nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere dienst of product. Preventiekiezer helpt je bij het scherp krijgen van jouw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor jou gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.

Adviesrapport en 3 maatwerkoffertes

Je krijgt jouw toekomstige dienstverlener nu op een presenteerblaadje aangereikt. Je ontvangt binnen 5 werkdagen ons gratis adviesrapport inclusief maatwerkoffertes van de meest geschikte aanbieders, inclusief een uitgebreide vergelijking op basis van de belangrijkste keuzecriteria en tips en trucs om de keuze voor jouw toekomstige dienstverlener onderbouwd te kunnen maken.

Bewezen succesvol

Preventiekiezer is onderdeel van HR Navigator. Met websites als Arbokiezer, HRM softwarekiezer en VerzuimSystemen adviseerden we vanaf 2009 al ruim 4.000 klanten. Samen vertegenwoordigen deze organisaties ruim 1.000.000 medewerkers. Hiermee zijn we veruit de grootste vergelijkingssite binnen het HR-Domein.

Voordelen Preventiekiezer

  • Selecteert 3 best passende aanbieders
  • Vergelijk op basis van meest relevante criteria
  • Binnen 24 uur persoonlijk advies
  • Ontvang 3 maatwerkoffertes en uitgebreide rapportage
  • Ruim 4.000 organisaties gingen je voor
  • Keuze uit meer dan 50 aanbieders
  • Gratis en onafhankelijk

Vragen over Preventiekiezer? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Onze kracht zit in onze persoonlijke begeleiding, van elke klant van klein tot groot. Laat ons weten wat je bezig houdt.