Preventiekiezer vergelijkt snel alle aanbieders van preventie op het gebied van PMO, PAGO, RI&E en medische keuringen. De adviseurs van Preventiekiezer geven je persoonlijk advies, gratis, snel en onafhankelijk.

Jij krijgt altijd persoonlijk advies en een uitgebreide rapportage, plus een offerte van de drie best passende aanbieders. Deze selecteren wij op basis van voor jou relevante criteria. De selectie wordt gemaakt uit meer dan 50 preventie en HR-aanbieders.

Met Preventiekiezer zijn we al meer dan 4.000 klanten van dienst geweest bij het kiezen van de juiste aanbieder. Van kleine bedrijven tot grote ondernemingen: door onze expertise op het gebied van arbo en een zelfontwikkelde selectietool kunnen wij snel en succesvol onze klanten ontzorgen.

HR Navigator
Preventiekiezer is onderdeel van HR Navigator, dat de kwaliteit en veiligheid van HR-dienstverleners en software-applicaties inzichtelijk en vergelijkbaar wil maken. Dit doet zij met persoonlijk advies en vergelijkingssites als VerzuimSystemen, HRM Softwarekiezer en Arbokiezer.