Bel ons! 06 37 19 86 45

MEDISCHE KEURING NODIG?

Vind in 10 minuten gratis de best passende keuring

Alle aanbieders Medische Keuringen

Op zoek naar een geschikte aanbieder voor het uitvoeren van een Medische Keuring? Hieronder staat een handig overzicht met alle aanbieders  van alle soorten medische keuringen, zoals een rijbewijs keuringen, sportmedische keuring , Pago keuring, Aanstellingskeuring, Duikmedische keuring, taxipas of vrachtwagenrijbewijs. Een mooi vertrekpunt als u zelf een aanbieder wilt selecteren.

Wilt u weten welke aanbieder van medische keuringen het meest geschikt is voor uzelf of uw organisatie? Maak dan gebruik van onze Gratis Medische Keuring selectiedienst en vind snel en gemakkelijk de aanbieder die bij u past. U krijgt persoonlijk advies en ontvangt drie maatwerkoffertes die zijn afgestemd op uw situatie.

Medische Keuringen - Overzicht alle aanbieders

Bewegen Werkt

Bewegen Werkt bevordert de leefstijl, gezondheid en daarmee de duurzame inzetbaarheid van mensen en organisaties.

Lees verder
Bedrijfsartsen 5 logo

BedrijfsArtsen5

Bedrijfsartsen5 vindt dat u bij verzuimbegeleiding de regie in handen moet houden. Bedrijfsartsen5 richt zich met haar dienstverlening op de regio’s Zeeland, West- en Midden-Brabant en Zuid-Holland.

Lees verder
heleen de vries lentsch advies en opleiding

Heleen de Vries Lentsch Advies en Opleiding

Heleen de Vries-Lentsch helpt de kleine ondernemer op het gebied van bedrijfscertificatie voor VCA/VCU en ISO en alle aanverwante werkzaamheden.

Lees verder
Altena de Jongh logo

Altena De Jongh

Van Altena & de Jongh bedrijfsartsen leveren professionals zoals gecertificeerde bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen en casemanagers / verzuimconsulenten.

Lees verder
bedrijfsartsengroep

Bedrijfsartsengroep

Bedrijfsartsengroep is een netwerkorganisatie van en voor zelfstandige bedrijfsartsen. Met ons netwerk bieden wij een landelijke dekking. De (geregistreerde) bedrijfsartsen voeren bij voorkeur op de bedrijfslocatie diensten uit op het gebied van verzuimmanagement en arbeidsomstandigheden en adviseren over inzetbaarheid, belasting en belastbaarheid in het werk. Als consulten op de bedrijfslocatie, bijvoorbeeld qua volume niet haalbaar…

Lees verder
Mkbasics logo

Mkbasics

Wij helpen medewerkers vitaal te blijven en begeleiden medewerkers van ziekmelding tot re-integratie in eigen werk of extern tegen de laagst mogelijke kosten.

Lees verder

Over Preventiekiezer

Snelle hulp, persoonlijk advies

Of u nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere dienst of product. Preventiekiezer helpt u bij het scherp krijgen van uw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor u gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.

Adviesrapport en 3 maatwerkoffertes

U krijgt uw toekomstige dienstverlener nu op een presenteerblaadje aangereikt. U ontvangt binnen 5 werkdagen ons gratis adviesrapport inclusief maatwerkoffertes van de meest geschikte aanbieders, inclusief een uitgebreide vergelijking op basis van de belangrijkste keuzecriteria en tips en trucs om de keuze voor uw toekomstige dienstverlener onderbouwd te kunnen maken.

Bewezen succesvol

Preventiekiezer is onderdeel van HR Navigator. Met websites als Arbokiezer, HRM softwarekiezer en VerzuimSystemen adviseerden we vanaf 2009 al ruim 4.000 klanten. Samen vertegenwoordigen deze organisaties ruim 1.00.000 medewerkers. Hiermee zijn we veruit de grootste vergelijkingssite binnen het HR-Domein.

Voordelen Preventiekiezer

  • Selecteert 3 best passende aanbieders
  • Vergelijk op basis van meest relevante criteria
  • Binnen 24 uur persoonlijk advies
  • Ontvang 3 maatwerkoffertes en uitgebreide rapportage
  • Ruim 4.000 organisaties gingen u voor
  • Keuze uit meer 50 aanbieders
  • Gratis en onafhankelijk

Vragen over Preventiekiezer? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Onze kracht zit in onze persoonlijke begeleiding, van elke klant van klein tot groot. Laat ons weten wat je bezig houdt.