MEDISCHE KEURING NODIG?

Vind in 10 minuten gratis de best passende keuring

Alle aanbieders Medische Keuringen

Op zoek naar een geschikte aanbieder voor het uitvoeren van een Medische Keuring? Hieronder staat een handig overzicht met alle aanbieders  van alle soorten medische keuringen, zoals een rijbewijs keuringen, sportmedische keuring , Pago keuring, Aanstellingskeuring, Duikmedische keuring, taxipas of vrachtwagenrijbewijs. Een mooi vertrekpunt als je zelf een aanbieder wilt selecteren.

Wil jij weten welke aanbieder van medische keuringen het meest geschikt is voor jouzelf of jouw organisatie? Maak dan gebruik van onze Gratis Medische Keuring selectiedienst en vind snel en gemakkelijk de aanbieder die bij je past. Je krijgt persoonlijk advies en ontvangt drie maatwerkoffertes die zijn afgestemd op jouw situatie.

Medische Keuringen - Overzicht alle aanbieders

Arbo Active

Arbo Active is een landelijke arbodienst die u helpt om via bewustwording en gedragsverandering de gezondheid en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te verbeteren

Lees verder
Occure logo

Occure

OCCURE staat voor een optimale productiviteit van werknemers. Wij zijn er van overtuigd dat door een gezond management het beste uit mensen kan worden gehaald.

Lees verder
Altena de Jongh logo

Altena De Jongh

Van Altena & de Jongh bedrijfsartsen leveren professionals zoals gecertificeerde bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen en casemanagers / verzuimconsulenten.

Lees verder
Roop Safety Solutions BV

Roop Safety Solutions BV

Meer veiligheid, minder zorgen!
En dat voor iedereen in een organisatie, van directie tot aan de werkvloer. Want zonder zorgen werkt men nu eenmaal lekkerder, daar gaat het tenslotte om.

Lees verder
prisma arbozorg

Prisma Arbozorg

PRISMA Arbozorg is een praktisch (arbo) onderzoek-, training- en -adviesbureau met drie gecertificeerde kerndeskundigen: Hoger veiligheidskundige (HVK), Arbeidshygiënist (AH) en Arbeids- en organisatie deskundige (A&O).

Lees verder
human total care

Human Total Care

Onze professionals en experts verlagen verzuim, minimaliseren arbeidsrisico’s in organisaties, bevorderen de gezondheid en verhogen de motivatie van mensen.

Lees verder

Over Preventiekiezer

Snelle hulp, persoonlijk advies

Of je nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere dienst of product. Preventiekiezer helpt je bij het scherp krijgen van jouw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor jou gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.

Adviesrapport en 3 maatwerkoffertes

Je krijgt jouw toekomstige dienstverlener nu op een presenteerblaadje aangereikt. Je ontvangt binnen 5 werkdagen ons gratis adviesrapport inclusief maatwerkoffertes van de meest geschikte aanbieders, inclusief een uitgebreide vergelijking op basis van de belangrijkste keuzecriteria en tips en trucs om de keuze voor jouw toekomstige dienstverlener onderbouwd te kunnen maken.

Bewezen succesvol

Preventiekiezer is onderdeel van HR Navigator. Met websites als Arbokiezer, HRM softwarekiezer en VerzuimSystemen adviseerden we vanaf 2009 al ruim 4.000 klanten. Samen vertegenwoordigen deze organisaties ruim 1.00.000 medewerkers. Hiermee zijn we veruit de grootste vergelijkingssite binnen het HR-Domein.

Voordelen Preventiekiezer

  • Selecteert de 3 best passende aanbieders
  • Vergelijk op basis van meest relevante criteria
  • Binnen 24 uur persoonlijk advies
  • Ontvang 3 maatwerkoffertes en uitgebreide rapportage
  • Ruim 4.000 organisaties gingen je voor
  • Keuze uit meer dan 50 aanbieders
  • Gratis en onafhankelijk

Vragen over Preventiekiezer? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Onze kracht zit in onze persoonlijke begeleiding, van elke klant van klein tot groot. Laat ons weten wat je bezig houdt.