MEDISCHE KEURING NODIG?

Vind in 10 minuten gratis de best passende keuring

Alle aanbieders Medische Keuringen

Op zoek naar een geschikte aanbieder voor het uitvoeren van een Medische Keuring? Hieronder staat een handig overzicht met alle aanbieders  van alle soorten medische keuringen, zoals een rijbewijs keuringen, sportmedische keuring , Pago keuring, Aanstellingskeuring, Duikmedische keuring, taxipas of vrachtwagenrijbewijs. Een mooi vertrekpunt als je zelf een aanbieder wilt selecteren.

Wil jij weten welke aanbieder van medische keuringen het meest geschikt is voor jouzelf of jouw organisatie? Maak dan gebruik van onze Gratis Medische Keuring selectiedienst en vind snel en gemakkelijk de aanbieder die bij je past. Je krijgt persoonlijk advies en ontvangt drie maatwerkoffertes die zijn afgestemd op jouw situatie.

Medische Keuringen - Overzicht alle aanbieders

soliede

Soliede BV

Praktijkgerichtheid, vernieuwend, persoonlijke aandacht en kwaliteitsbeleving zijn de kernwoorden die aan alle inzet van Soliede ten grondslag liggen.

Lees verder
Ja groep arbo verzuim

JA-Groep Arbo en Verzuim

JA-Groep Arbo Verzuim is de arbodienst voor het MKB. Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact, flexibele contracten en snelle, goede service.

Lees verder
capability arbo verzuimmanagement

Capability

Capability streeft ernaar verzuim te voorkomen en het verzuimpercentage op een positieve wijze terug te brengen. Wij realiseren zo’n 30 procent minder verzuim dan het marktgemiddelde.

Lees verder
salutis logo

Salutis

Wij meten, verbeteren en bewaken de inzetbaarheid, fysieke en psychische gezondheid en fitheid van jouw personeel.

Lees verder
equilar

Equilar

Equilar is een frisse en moderne landelijke arbodienst gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in preventie, verzuim en re-integratie, uitgevoerd door vaste betrokken specialisten die aan uw organisatie verbonden worden.

Lees verder
verzuim enzo verzuimbegeleiding

Verzuim enzo

Verzuim & zo vindt dat organisaties door betrokkenheid, passie, bevlogenheid en de juiste deskundigheid/rollen in staat zijn zelf de regie te nemen over verzuimbegeleiding.

Lees verder

Over Preventiekiezer

Snelle hulp, persoonlijk advies

Of je nu op zoek bent naar een PMO, RI&E, keuring of een andere dienst of product. Preventiekiezer helpt je bij het scherp krijgen van jouw eisen en wensen op het gebied van Preventie. Na het beantwoorden van onze vragenlijst vragen we voor jou gericht offertes op bij de drie best passende aanbieders.

Adviesrapport en 3 maatwerkoffertes

Je krijgt jouw toekomstige dienstverlener nu op een presenteerblaadje aangereikt. Je ontvangt binnen 5 werkdagen ons gratis adviesrapport inclusief maatwerkoffertes van de meest geschikte aanbieders, inclusief een uitgebreide vergelijking op basis van de belangrijkste keuzecriteria en tips en trucs om de keuze voor jouw toekomstige dienstverlener onderbouwd te kunnen maken.

Bewezen succesvol

Preventiekiezer is onderdeel van HR Navigator. Met websites als Arbokiezer, HRM softwarekiezer en VerzuimSystemen adviseerden we vanaf 2009 al ruim 4.000 klanten. Samen vertegenwoordigen deze organisaties ruim 1.00.000 medewerkers. Hiermee zijn we veruit de grootste vergelijkingssite binnen het HR-Domein.

Voordelen Preventiekiezer

  • Selecteert de 3 best passende aanbieders
  • Vergelijk op basis van meest relevante criteria
  • Binnen 24 uur persoonlijk advies
  • Ontvang 3 maatwerkoffertes en uitgebreide rapportage
  • Ruim 4.000 organisaties gingen je voor
  • Keuze uit meer dan 50 aanbieders
  • Gratis en onafhankelijk

Vragen over Preventiekiezer? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Onze kracht zit in onze persoonlijke begeleiding, van elke klant van klein tot groot. Laat ons weten wat je bezig houdt.