Keuring

Jij-Gezond

JijGezond is ervan overtuigd – en daarin staan we niet alleen – dat vitaliteit in een organisatie kostenverlagend werkt.

Lees meer

Brenda van Nieuwkerk

Ik ben herstelcoach en coach de werkende die te veel wil,plant, moet en daardoor gestrest is.
Door mijn coaching herstel je de balans doordat je anders omgaat met de ballen die je hoog wilt houden en de ballen die je hoog kunt houden. Hierdoor voorkom je dat je ziek of zieker wordt en krijg je een beter ritme.

Lees meer

Meditel

meditel

Meditel is specialist op het gebied van preventief medische onderzoeken (PMO’s), health check’s, wettelijke (beroeps) keuringen en (beroeps) vaccinaties.

Lees meer

Arbode

arbode logo

Arbode Consultancy b.v. is een onafhankelijke en landelijk werkende adviesorganisatie en opleider op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu.

Lees meer

Bedrijfsartsengroep

bedrijfsartsengroep

Bedrijfsartsengroep is een netwerkorganisatie van en voor zelfstandige bedrijfsartsen. Met ons netwerk bieden wij een landelijke dekking. De (geregistreerde) bedrijfsartsen voeren bij voorkeur op de bedrijfslocatie diensten uit op het gebied van verzuimmanagement en arbeidsomstandigheden en adviseren over inzetbaarheid, belasting en belastbaarheid in het werk. Als consulten op de bedrijfslocatie, bijvoorbeeld qua volume niet haalbaar…

Lees meer

ENRGY

enrgy logo

Enrgy adviseert bedrijven over het optimaliseren van het Werkvermogen en het stimuleren van Duurzame Inzetbaarheid van de werknemers.

Lees meer

Salutis

salutis logo

Wij meten, verbeteren en bewaken de inzetbaarheid, fysieke en psychische gezondheid en fitheid van jouw personeel.

Lees meer

Bewegen Werkt

Logo-Bewegen-Werkt

Bewegen Werkt bevordert de leefstijl, gezondheid en daarmee de duurzame inzetbaarheid van mensen en organisaties.

Lees meer