Je bent leverancier van preventieve diensten, maar niet opgenomen op onze website? Dan kan je contact met ons opnemen. Wij plaatsen basisinformatie over alle leveranciers van preventiediensten. De basisvermelding is gratis. Ons telefoonnummer en e-mail adres vind je onder Contact.

Gekwalificeerde leads ontvangen

Ben je op zoek naar gekwalificeerde leads die écht passen bij jouw dienstverlening? Dan kan een abonnement op Preventiekiezer interessant voor je zijn.

Het aanbod van preventieve dienstverleners wordt steeds diverser en sluit daarmee steeds beter aan op alle individuele organisatiewensen en -ambities. Toch is het specificeren van de eisen en wensen ten aanzien van de gewenste preventie producten  voor veel organisaties complex en tijdrovend. Hetzelfde geldt voor de vertaling hiervan in een gericht offerteverzoek aan de leveranciers van deze preventieve diensten.

Preventiekiezer neemt al dit werk voor haar klanten uit handen. De klant wordt eerst ondersteund bij het specificeren van de wensen en eisen. Daarna vraagt Preventiekiezer een offerte op bij de drie best passende leveranciers. Deze dienstverlening biedt Preventiekiezer kosteloos aan organisaties aan.

Hoe werkt het?

 1. De organisatie vult online een complete vragenlijst in.
 2. Hierna volgt een telefonische follow-up.
 3. Het resultaat is een inkoopspecificatie, die is geaccordeerd door de opdrachtgever.
 4. Aan de hand van deze inkoopspecificatie selecteert Preventiekiezer welke Preventie leveranciers hier het beste bij passen. Dit gebeurt via een geautomatiseerd en objectief selectiesysteem.
 5. De drie best passende dienstverleners ontvangen een offerteverzoek.
 6. Deze leveranciers sturen de offerte inclusief benodigde stukken retour naar Preventiekiezer.
 7. Preventiekiezer stelt de eindrapportage op voor de klant.
 8. De eindrapportage bevat een vergelijkingsmatrix van het aanbod, de drie offertes en algemene tips over het selectieproces.
 9. Hierna volgt een kennismakingsgesprek met de drie geselecteerde aanbieders.

Onze aanpak geeft de garantie dat:

 • Organisaties het selectieproces bewust doorlopen.
 • Er een beter gespecificeerde aanvraag ligt.
 • Er een groter besef is van de toegevoegde waarde van de leverancier.
 • Je meer kwaliteitsleads krijgt en meer efficiëntie en conversie in jouw sales.

Wat kost het?

 • Preventiekiezer vraagt aan de leveranciers een abonnementsbijdrage voor het onderhouden van de website en de systeemdatabase.
 • Preventiekiezer ontvangt een leadfee van de drie dienstverleners die een offerte mogen uitbrengen.
 • De leverancier die daadwerkelijk een contract afsluit, betaalt daarnaast een businessfee.
 • De fees zijn voor alle aanbieders gelijk zodat een onafhankelijke positie is gewaarborgd.

Transparant
Behoor jij tot de drie best passende leveranciers die uit het Preventiekiezer advies komen? Dan krijg je van ons het verzoek om een offerte uit te brengen; een duidelijk gekwalificeerde lead. Een organisatie die via Preventiekiezer advies vraagt, wordt vooraf geïnformeerd over ons transparante verdienmodel.

Jaarlijks gesprek
Om scherp in beeld te krijgen wát de aanbieders van preventie diensten in huis hebben, wie hij graag als klant ziet en wat nu zijn onderscheidende kwaliteiten zijn, vindt naast de uitgebreide vragenlijst, ook een jaarlijks gesprek plaats.

Over Preventiekiezer
Met sites als Arbokiezer.nl, Verzuimsystemen.nl en HRM Softwarekiezer Softwarekiezer heeft HR Navigator BV sinds 2009 ruim 4.000 organisaties geadviseerd. Organisaties met in totaal 1.000.000 werknemers hebben hun nieuwe dienstverlener via een van onze websites geselecteerd.

Vanaf 2016 begeleidt Preventiekiezer organisaties ook in het selectietraject van preventieve diensten, zoals PMO's, RI&E en medische keuringen.

Preventiekiezer is een initiatief van HR Navigator. De initiatiefnemers kennen de markt van binnen en buiten, doen regelmatig onderzoek naar het aanbod in de markt en zijn betrokken geweest bij selectietrajecten binnen diverse kleine en grote organisaties. 

Preventiekiezer is door partnerships met diverse media verzekerd van stevige mediapartners in het hart van de doelgroep.

Meer weten:
Bel of mail voor meer informatie of een voorstel:

Telefoon: 085 - 049 1540
Mail: info@preventiekiezer.nl